szerző:
hvg.hu

Északnyugat felől fokozatosan felszakadozik, csökken a felhőzet, főként délután lehetnek hosszabb napos időszakok az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

Csütörtökön újabb hidegfront éri el térségünket. Elszórtan kisebb eső, zápor továbbra is lehet, az északkeleti és délnyugati határnál egy-egy zivatar sem kizárt.

Délelőtt a délnyugati területek kivételével megerősödik, északon időnként viharossá fokozódik a nyugatira, északnyugatira forduló szél.

A csúcshőmérséklet jellemzően 15 és 20 fok között valószínű, ugyanakkor délnyugaton ennél kissé melegebb is lehet. Késő estére 6 és 12 fok közé hűl le a levegő.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!