szerző:
OMSZ

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint vasárnap estig marad a változékony idő.

A Duna-Tisza közén estig még sok lesz a gomolyfelhő, és főként ott fordulhat elő záporeső, néhol zivatar. Közben nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, késő estétől egyre többfelé várható eső, záporeső. Vasárnap eleinte erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, de estig délen és keleten több maradhat a felhő.

Késő délután már inkább csak a Dunától keletre várható eső, zápor, helyenként zivatar. Éjszakára mérséklődik a légmozgás, vasárnap az északi, északnyugati szél a Dunántúl északi részén megerősödik. Zivatarok környezetében egy-egy viharos lökés is előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 16 és 21 fok között alakul.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!