szerző:
hvg.hu

Napközben 19 és 26 fok között várható a hőmérséklet.

Csütörtökön már délnyugati áramlással egyre melegebb levegő éri el térségünket, több fokkal erősödik a nappali felmelegedés.

Kezdetben viszont északkeleten, majd napközben egyre több helyen megnövekszik, késő délután meg is vastagszik a felhőzet, de estig csak helyenként alakulhat ki záporeső. Többfelé megerősödik a déli, délnyugati szél, a Dunántúl nyugati felén viharos közeli széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 26 fok között alakul. Késő estére 11 és 17 fok közé hűl le a levegő.

Fronthatással ugyan nem kell számolnunk, de a légkör magasabb szintjein erőteljes melegedés zajlik, emiatt melegfronti hatások tapasztalhatók. Többek között fejfájás, teljesítőképesség-csökkenés, vérnyomásváltozás tapasztalható, de akár ingerlékenyebbekké is válhatnak.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!