szerző:
hvg.hu

Estére is riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére.

Heves, Borsod, Jász, Hajdú és Szabolcs megyére adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) elsőfokú figyelmztetést felhőszakadás miatt, intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

 

©

Szombaton az ország jelentős részére adtak ki figyelmeztetést, van olyan megye, ahol dupla figyelmeztetés van érvényben felhőszakadás, illetve heves zivatar miatt, bár az OMSZ megjegyzi, a heves zivataroknak kevesebb az esélye. De ha lesz, erős szél és jégeső is kísérheti. Felhőszakadás Borsod, Nógrád, Heves és Szabolcs megyében fordulhat elő.

 

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!