szerző:
hvg.hu

Hidegfront éri el éjszaka hazánkat, a felhőzete már szerda délután eléri térségünket - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ). Esni viszont nem nagyon fog a felhőkből.

Csütörtökön a fronton képződő ciklonális hullám miatt a front mozgása lelassul, újra sokfelé befelhősödik az ég, de jelentős mennyiségű csapadék nem valószínű - írta az OMSZ.

Holnap délelőtt északkeletről délnyugat felé haladva egyre rövidebb ideig tartó napos időszakokra számíthatunk, és egyre nagyobb eséllyel várható csapadék.

©

Csütörtök délután észak felől csökken a felhőzet, a déli megyék kivételével kiderül az ég. A nyugatias szél időnként megélénkül, főleg a Dunántúlon és az északi megyékben egyszer-egyszer meg is erősödik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 24, a Dél- és Nyugat-Dunántúlon 17 és 19 fok között valószínű.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!