szerző:
hvg.hu

A napsütéses őszi időt kedden felváltja a borult, esős időjárás.

Hétfő estétől északnyugat felől felhők érkeznek, keddre beborul az ég, napközben pedig északnyugat felől egyre többfelé elered az eső, helyenként egy-egy intenzívebb zápor is kialakulhat.

A délnyugati országrészben beágyazott zivatarok előfordulása sem kizárt – írja az Időkép.

A csapadékmező a keleti, délkeleti tájakat viszont csak az esti órákban érheti el. Feltámad a délnyugati szél, mely késő délutántól északnyugat felől egyre nagyobb területen északnyugatira fordul. Enyhébb lesz a hajnal, csak néhol, főleg északkeleten csökkenhet 5 fok alá a hőmérséklet, napközben viszont 14-23 fokot mérhetünk, délen, délkeleten várható a legmelegebb, északon a leghűvösebb idő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!