szerző:
hvg.hu

A napsütéses őszi időt kedden felváltja a borult, esős időjárás.

Hétfő estétől északnyugat felől felhők érkeznek, keddre beborul az ég, napközben pedig északnyugat felől egyre többfelé elered az eső, helyenként egy-egy intenzívebb zápor is kialakulhat.

A délnyugati országrészben beágyazott zivatarok előfordulása sem kizárt – írja az Időkép.

A csapadékmező a keleti, délkeleti tájakat viszont csak az esti órákban érheti el. Feltámad a délnyugati szél, mely késő délutántól északnyugat felől egyre nagyobb területen északnyugatira fordul. Enyhébb lesz a hajnal, csak néhol, főleg északkeleten csökkenhet 5 fok alá a hőmérséklet, napközben viszont 14-23 fokot mérhetünk, délen, délkeleten várható a legmelegebb, északon a leghűvösebb idő.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!