szerző:
hvg.hu

Szerda reggelre elsősorban északon és délnyugaton képződött köd, a feloszlását több fotós és webkamerák is megörökítették.

Az elvonuló front mögött visszamaradt nedvesség hatására szerda hajnalban elsősorban az Északi-középhegység térségében, a Dunakanyarban és a délnyugati területeken képződött sokfelé pára, köd, mely helyenként csak lassan, a késő délelőtti órákra oszlott fel - közölte az idokep.hu meteorológiai portál.

©
©

Pazar látványban lehetett részük a Szent-György hegyre látogatóknak, de Zalaegerszeget sem kerülte el a jellegzetes őszi időjárási jelenség - tette hozzá a portál, amely több fotót is közölt a ködről.

Emellett látványos gyorsított felvételeket is közzétettek a köd feloszlásáról többek között a Balatonnál és a Bükkben.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!