szerző:
hvg.hu

Szerda reggelre elsősorban északon és délnyugaton képződött köd, a feloszlását több fotós és webkamerák is megörökítették.

Az elvonuló front mögött visszamaradt nedvesség hatására szerda hajnalban elsősorban az Északi-középhegység térségében, a Dunakanyarban és a délnyugati területeken képződött sokfelé pára, köd, mely helyenként csak lassan, a késő délelőtti órákra oszlott fel - közölte az idokep.hu meteorológiai portál.

©
©

Pazar látványban lehetett részük a Szent-György hegyre látogatóknak, de Zalaegerszeget sem kerülte el a jellegzetes őszi időjárási jelenség - tette hozzá a portál, amely több fotót is közölt a ködről.

Emellett látványos gyorsított felvételeket is közzétettek a köd feloszlásáról többek között a Balatonnál és a Bükkben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!