szerző:
hvg.hu

A hidegfront után szárazabb, kissé hűvösebb levegő érkezik a térség fölé – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Országszerte több órára kisüt a nap, miközben a délutáni óráktól észak, északnyugat felől egyre több fátyolfelhő sodródik fölénk.

Számottevő csapadék nem valószínű. Főként az északi országrészben lehetnek élénk lökései a nyugati, délnyugati szélnek.

A többórás napsütés hatására a hőmérséklet csúcsértéke alig marad el az ilyenkor megszokottól. Délután többnyire 16 és 20 fok között várható, az Alföldön lesz a legmelegebb. Késő estére 10 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!