szerző:
hvg.hu

Meleg sem lesz, réteges öltözködés és esernyő ajánlott, ha kimozdulnak otthonról.

Vasárnap kezdetben országszerte borult lesz az ég, majd délután a Dunántúlon elvékonyodik, többfelé fel is szakadozik a felhőzet. Délelőtt északnyugat felől egyre nagyobb területen megszűnik az eső, a Dunától keletre azonban még délután is várható további csapadék. Az Északi-középhegység magasabb részein havas eső, hó is hullhat. Az északnyugati, északi szelet sokfelé erős, a Dunántúlon néhol viharos lökések kísérik. A hőmérséklet napközben alig változik, 3 és 8 fok között alakul, lesznek területek az országban, elsősorban északkeleten, ahol a reggeli órákban lesz a legenyhébb az idő. Késő estére 0 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn az ország nagy részén gyengén vagy közepesen felhős időre számíthatunk csapadék nélkül, és keleten is vékonyodik a felhőzet, reggelre megszűnik az eső. Az északnyugati, északi szelet kezdetben többfelé erős lökések kísérik, majd lassan mérséklődik a szél ereje. A késő esti 0, +5 fokról hajnalra -5, +3 fokig hűl le a levegő.

(Adatok: met.hu)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!