szerző:
hvg.hu

Marad a következő napokban a fagyos időjárás, de hétfőn sokfelé kisüt a nap és újabb csapadék is csak keddtől valószínű.

Hétfőn nyugaton és délen maradhat erősen felhős, borongós az ég, kisebb havazás, hószállingózás még kialakulhat ezeken a területeken. Az ország más részein kisüt a nap, nyugodt, száraz idő ígérkezik. A Dunántúl északi felén még feltámadhat a szél.

Fronthatás nem várható, a naposabb idő pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra, de melegen kell öltözködni. Éjszaka nagyon lehűlt ugyanis a levegő, és napközben is mindössze-2, +2 fok valószínű.  

Kedden sokfelé várható csapadék, északon és keleten még hó, majd egyre inkább havas eső, eső formájában. A szél feltámad, helyenként erős, viharos közeli lökések is lehetnek. Ismét fagyos lesz a hajnal, napközben pedig -1, +9 fok valószínű, délnyugaton lesz enyhébb az idő - derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!