szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Esni nem fog, legfeljebb köd lehet.

Szombaton napközben az ország déli-délkeleti felén elsősorban fátyolfelhőzet szűri a napsütést, északon, északnyugaton alacsony szintű rétegfelhőzet okoz majd szürke időt, helyenként a köd is tartósabban megmaradhat. Az Időkép szerint legfeljebb a ködös tájakon fordulhat elő szitálás. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Délután 3 és 11 fok között alakul a hőmérséklet, délen várható a legenyhébb idő.

Vasárnap reggel sokfelé párásan, ködösen indul a reggel, ez alól elsősorban a keleti tájak lehetnek kivételek, viszont errefelé sok felhő lehet az égen. Csapadék nem valószínű, csupán helyenként alakulhat ki gyenge ködszitálás. A gyenge nyugatias szélben -2 és +2 fok közé csökken a hőmérséklet. Napközben változóan, erősen felhős időre van kilátás, hosszabb- rövidebb napos időszakokra szinte mindenhol számíthatunk. Említésre méltó csapadék nem várható, csupán az esti óráktól elszórtan alakulhat ki gyenge szitálás. Északon, északkeleten és a Dunántúl északi felé a nyugati-délnyugati szelet élénk lökések is kísérhetik. Délután 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!