szerző:
hvg.hu

-1 és +6 között lesz a hőmérséklet.

Hétfőn főként északkeleten, délután néhol nyugaton számíthatunk kisebb havazásra, hózáporokra, máshol gyengén, változóan felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap.

A légmozgás nem lesz jelentős. Délután -1, +6 fokot mérhetünk.

Kedden több felhő lesz felettünk, délen és keleten lehetnek hosszabb napos időszakok. Hószállingózás néhol északon fordulhat elő. A Dunántúlon megélénkülhet a délkeleti szél. Hajnalban -1, -8, délután -2, +6 fokot mérhetünk, északon lesz hidegebb, délen enyhébb az idő.

Hétfőn frontmentes időre készülhetünk, de hajnalban a fagyos, nyirkos tájakon felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Napközben többfelé kisüt a nap, ami kedvező hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Érdemes lesz hosszabb időt tölteni a szabadban, de öltözzünk melegen, rétegesen. Továbbra is fordítsunk nagy figyelmet a vitamindús táplálkozásra!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!