Vasárnap
erősen felhős
8°C
-3°C
Hétfő
közepesen felhős
9°C
0°C
Kedd
zápor
11°C
2°C
Szerda
gyenge eső
13°C
3°C
Csütörtök
gyenge eső
10°C
5°C
hvg.hu Itthon

Havas hetet indít a hétfő

Délelőtt még élvezhetjük a napsütést, aztán gyülekezni kezdenek a fellegek az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

hvg.hu Itthon

Havazás jön kedden, hófúvás is lehet

Túlnyomóan borult lesz az ég, és többfelé várható havazás, havas eső, délkeleten néhol eső is lehet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

MTI Itthon

Jövő héten visszatér a tél, a hó

Többször várható havazás, havas eső, de ónos eső, eső is lehet. A leghidegebb órákban jellemzően mínuszok lesznek, a hét második felében viszont melegedés várható.

hvg.hu Itthon

Hóból egyelőre ennyit kapunk

Kezdetben lehet még gyenge havazás, de aztán egyre kevésbé várható csapadék, többfelé kisüthet a nap. A leghidegebb órákban általában fagypont alatti hőmérsékletre kell készülni, de a maximumok is alig 0 Celsius-fok felett alakulnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

hvg.hu Itthon

Pocsék idő jön, sokfelé ónos esővel és erős széllel

Nyugaton havazásra, az ország középső részén inkább ónos esőre van kilátás szerdán, indulás előtt érdemes tájékozódni az utakról annak, aki autóba ül. A csütörtök is csapadékosnak ígérkezik, némi enyhülésre csak hétvégén van kilátás.

hvg.hu Itthon

Izgalmas a pénteki időjárás

Egész nap erősen felhős, illetve borult lesz az ég, délkeleten lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Azt írják, hó és akár zivatar is lehet.

1 2 3 4 5 6 7
188

A címlapról ajánljuk