Vasárnap
gyengén felhős
33°C
18°C
Hétfő
gyengén felhős
32°C
18°C
Kedd
gyengén felhős
33°C
18°C
Szerda
közepesen felhős
33°C
19°C
Csütörtök
zápor
33°C
19°C
hvg.hu Itthon

Itt a riasztás: viharos éjszaka jöhet a nyugati megyékben

Ma estétől a Dunántúl nyugati, délnyugati felén, holnap a déli és középső országrészben lehetnek heves zivatarok, amelyeket viharos széllökések és nagy méretű jég kísérhet. Helyenként felhőszakadás is valószínű.

hvg.hu Itthon

Borús-viharos lesz a csütörtök

Az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többnyire csak rövid napos időszakokra számíthatunk – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

hvg.hu Itthon

Ez a nap sem múlhat el zivatarok nélkül

A sok napsütés mellett főként a déli óráktól lesz erőteljes a gomolyfelhő-képződés, leginkább a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén alakul ki zápor, zivatar.

hvg.hu Itthon

Kánikulával búcsúzik a május

Délután, este nyugaton és esetleg az Északi-középhegységben néhol kialakulhat zivatar - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

hvg.hu Itthon

Nincs mese, ez itt már a nyár

A sok napsütés mellett főként a nyugati határnál és az Északi-középhegységben növekedhet meg olykor a gomolyfelhőzet, és fordulhat elő néhol zápor, zivatar.

hvg.hu Itthon

Riasztás: viharos péntek este várható délen – térkép

Több déli járásra első- és másodfokú riasztás érvényes felhőszakadás illetve heves zivatar miatt. Éjjel a Duna-Tisza közén a legvalószínűbb zivatar kialakulása, szombaton pedig ismét az ország középső valamint keleti részén.

hvg.hu Itthon

Zivatarokból ma sem lesz hiány

A többórás napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

hvg.hu Időjárás

Így éri el a vihar az országot

A napokban az ország nagy részére adtak ki figyelmeztetést, kedd este a vihar a Dunántúl középső szakaszán jár, de esett az Északi-Középhegységben is.

1 2 3 4 5 6 7
195

A címlapról ajánljuk