Szerda
gyengén felhős
22°C
4°C
Csütörtök
közepesen felhős
18°C
7°C
Péntek
gyengén felhős
18°C
6°C
Szombat
gyengén felhős
19°C
8°C
Vasárnap
zápor
20°C
9°C
MTI Időjárás

Magasabb hótorlaszokat építhet a viharos szél

Továbbra is másodfokú (narancs) a figyelmeztetés Nógrád megyében az extrém hideg, Győr-Moson-Sopron és Vas megyében a hófúvás veszélye miatt. Hétfőn napközben mindenütt mínusz 10 Celsius-fok fölé emelkedik a hőmérséklet.

hvg.hu Itthon

Durvul a fagy, Nógrádra vörös figyelmeztetést adtak ki

A meteorológiai szolgálat szerint rekordközeli hideg lehet vasárnapra virradóra, egyes északi helyeken -27 fokig is lehűlhet a levegő. Nógrád megyére harmadfokú, vörös figyelmeztetést adtak ki vasárnapra az extrém hideg miatt.

hvg.hu Itthon

A következő napok még kegyetlenül hidegek lesznek – térkép

Újabb kemény éjszaka előtt állunk, az Alföld középső részén és az Északi-középhegység völgyeiben -21, -25 fokig is lehűlhet a levegő hajnalra. Négy megyére, köztük Pest megyére vasárnapra is másodfokú, narancssárga figyelmeztetés érvényes az extrém hideg miatt.

hvg.hu Itthon

Fagyhullám: hétvégén jön az igazán durva idő – térképek

Mindenhol visszavonta vagy elsőfokúra mérsékelte a viharos szél miatt kiadott másodfokú, narancsszínű riasztásokat az Országos Meteorológiai Szolgálat péntek estére. Az extrém hideg miatt négy megyében másodfokú, a fővárosban és hat megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben továbbra is. Hétvégére marad az extrém fagy.

hvg.hu Itthon

Szerdától lesz igazán pocsék az idő

Szél, ónos eső, hófúvás, eső – az előrejelzés szerint egyszerre kap ezekből szerdán az ország, nyilván, területtől függően. Az ország keleti részére hófúvás, a nyugatira ónos eső miatt adtak ki elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést szerdára.

hvg.hu Itthon

Kegyetlen hideg lesz a hét második felében

Csendes idő várható a hét első felében, keddre szétoszlik a köd és kisüt a nap mindenhol. Péntektől azonban újabb lehűlés várható, száraz marad az idő, de nagyon hideg lesz napközben is.

hvg.hu Itthon

Faggyal búcsúzik az óév, csapadékot hoz az újév

Csütörtökön és pénteken sokfelé süthet a nap, csapadék nem várható, de marad a fagyos idő. Szilveszterkor is borult, de száraz időre van kilátás, csípős éjszakai faggyal. A jövő hét első felében érkezhet csapadék, hótól az esőig többféle formában.

1 2 3 4 5 6 7
161
A címlapról ajánljuk