Szerda
gyengén felhős
22°C
4°C
Csütörtök
közepesen felhős
18°C
7°C
Péntek
gyengén felhős
18°C
6°C
Szombat
gyengén felhős
19°C
8°C
Vasárnap
zápor
20°C
9°C
MTI Időjárás

Zord lesz a hétvége: viharos szél, hó és -10 fok is jöhet

Több helyen viharos széllel kezdődik az első decemberi hétvége. Eleinte hózápor is várható, aztán száraz és napsütéses lesz az időjárás. A szél mérséklődik, de többfelé a leghidegebb órákban mínusz 10 fok körüli, míg napközben is csak plusz 1 fok körüli értékek várhatók - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

hvg.hu Itthon

Megjött a hidegfront, most fogunk csak igazán fázni

Valóban télies idővel búcsúzik a november és köszönt be a héten a december. A napsütést nem kell nélkülöznünk, de szeles, hideg idő várható, helyenként esővel vagy futó hózáporral. Kiadós mennyiségű csapadék ugyanakkor nem valószínű a hét elején. Az éjszakák kifejezetten hidegek lesznek, egyes helyeken akár -10 fokig is lehűlhet a levegő.

hvg.hu Itthon

Már ma hózáporok jönnek

Hétfőn érezhető lehűlés indul, de már vasárnaptól hózápor alakultak ki az országban többfelé - írja a met.hu, az Országos Meteorológiai Szoltálat honlapja.

hvg.hu Itthon

Búcsúzhatunk a novemberi tavasztól

Hétvégén még élvezhetjük a szép, napos időt, aztán jövő héttől lehűlés jön. Kiadós eső vagy havazás továbbra sem valószínű, de a nappalok is hidegek, az éjszakák pedig kifejezetten fagyosak lesznek.

hvg.hu Itthon

Küszöbön van a téli szmogriadó-szezon?

A következő napokban várható csendes időjárás miatt romolhat a levegő minősége – erre hívták fel a figyelmet hétfőn az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

1
5 6 7 8 9
161
A címlapról ajánljuk