Péntek
gyengén felhős
20°C
6°C
Szombat
közepesen felhős
16°C
6°C
Vasárnap
eső
10°C
5°C
Hétfő
erősen felhős
12°C
5°C
Kedd
közepesen felhős
12°C
2°C
hvg.hu Itthon

Érkezik az igazi tavasz, 24 fok is lehet a héten

A héten már nyoma sem lesz a szombati hűvös, esős időnek, kifejezetten tavaszias idő ígérkezik. Elszórtan lehet ugyan eső, de sokat süt majd a nap, és bőven 20 fok felett alakul a csúcshőmérséklet.

hvg.hu Itthon

Megdőlt a melegrekord Budapesten

Még sosem volt olyan meleg Budapesten március 4-én, mint most: 19,3 fokig emelkedett a hőmérséklet, ez azt értéket a II. kerületben mérték – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Kis híján az országos melegrekord is megdőlt.

hvg.hu Itthon

Kapunk egy kis tavaszt az esős napok előtt

Két kellemes, már-már tavaszias nap jön, eső sehol sem valószínű. Szombat éjjel aztán felhők érkeznek, és vasárnap többfelé elered az eső. Borultnak ígérkezik a jövő hét eleje is.

MTI Itthon

Hétvégén már 20 fok is lehet, nehogy otthon üljön

Melegszik az idő az első tavaszi hétvégén, napközben 15-20 Celsius-fok körüli maximumok várhatók. Emellett továbbra is többfelé szeles lesz az idő, de sok lesz a napsütés is, a hétvége második felében várható egyre többfelé csapadék.

hvg.hu Időjárás

Egy kis lehűlés után érkezik a tavasz, akár 19 fok is lehet

Eső érkezik kedd este, egy picit visszaesik a hőmérséklet, de gyorsan el is megy a csapadékos idő, és szerdán egyre többfelé süt ki a nap, bár a szél erős lesz még. Hétvégére száraz, napos időt ígér az előrejelzés, majdnem 20 fokos csúcshőmérséklettel.

1 2 3 4 5 6 7
161
A címlapról ajánljuk