Szombat
közepesen felhős
8°C
2°C
Vasárnap
erősen felhős
10°C
0°C
Hétfő
közepesen felhős
13°C
1°C
Kedd
erősen felhős
17°C
5°C
Szerda
eső
13°C
7°C
hvg.hu Itthon

Köddel indul sokfelé az esős hét

Enyhe, de csapadékos időre van kilátás a héten. Hétfőn többfelé nehezítheti még sűrű köd a közlekedést, keddtől pedig eső érkezik. Nem lesz ugyanakkor hideg, a hét közepén az éjszakák is fagymentesek maradnak, napközben pedig egyes helyeken 14, 15 fokig is emelkedhet a hőmérséklet.

hvg.hu Itthon

Jön még egy ködös nap, de jövő héten 14 fok is lehet már

Pénteken többfelé megmaradhat napközben a köd, egyes helyeken ónos eső is nehezítheti a közlekedést, de már közel van az enyhülés. Hétvégén megszűnik lassan az eső, a jövő hét elején pedig bőven 10 fok felé emelkedik a csúcshőmérséklet.

hvg.hu Időjárás

Milyen idő lesz? Van egy jó és egy rossz hírünk

Kezdjük a jóval: hétvégén már több lesz a napsütés. A rossz hír viszont az, hogy éjszakánként visszatérhetnek a kemény mínuszok, a szélcsendes, fagyzugos helyeken akár -12 fok is lehet jövő hét elején.

hvg.hu Itthon

Visszatér a pocsék idő köddel és sok esővel

Az évszakhoz képest enyhe hétvége után ismét barátságtalanabb arcát mutatja pár napig az időjárás. A hét eleje esős lesz, többfelé sűrű köddel is számolni kell. A hét második felében már jóval kevesebb csapadékre van kilátás, de visszatér a kemény éjszakai fagy.

hvg.hu Időjárás

Kapunk egy kis ízelítőt a tavaszból

Napközben a Közép- és Dél-Dunántúlon, Dél-Alföldön változóan felhős lesz az ég, napsütés főleg az előbbi területeken lehet az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint.

1 2 3 4 5 6 7
160
A címlapról ajánljuk