Kedd
erősen felhős
-1°C
-9°C
Szerda
erősen felhős
-2°C
-10°C
Csütörtök
pára
-3°C
-11°C
Péntek
pára
-4°C
-12°C
Szombat
köd
-5°C
-10°C
MTI Itthon

40 centi a hó a Kékesen, 30 centi Diósgyőrben

Debrecenben egyelőre még csak két centi hó hullott, de Kelet-Magyarország még javíthat. A magasabban fekvő észak-magyarországi helyszíneken azonban akár 30-40 centi is lehet már a hóvastagság.

hvg.hu Időjárás

Komoly számokat mutat már Magyarország hótérképe

Az előrejelzéseknek megfelelően az Északi-középhegységben hullott eddig a legtöbb hó, a Pesthez közeli hegyekben itt-ott már 16 centit mérnek. A Dunántúlon elsősorban a Pilisben közlekedők számítsanak sok hóra, Pilisszántón már 23 centiméter hó esett.

hvg.hu Időjárás

Bekeményít a tél: havat, ónos esőt kapunk a nyakunkba erős széllel - térkép

Néhány enyhébb nap után újra barátságtalanabbra fordul péntektől az időjárás. Ónos eső miatt már több járásban van elsőfokú és másodfokú riasztás az ország középső részében, csúszós utakra készüljenek az autósok. Délen eső nehezíti napközben a közlekedést, északon pedig kiadós mennyiségű havazás várható.

hvg.hu Időjárás

Beborította hajnalra a hó Budapestet

Egész Budapesten havazott csütörtök hajnalban, de az ország több területén is érkezett hó az enyhüléssel. Pénteken is eshet a hó, jövő héten pedig újra visszatér az erős fagy.

MTI Időjárás

Magasabb hótorlaszokat építhet a viharos szél

Továbbra is másodfokú (narancs) a figyelmeztetés Nógrád megyében az extrém hideg, Győr-Moson-Sopron és Vas megyében a hófúvás veszélye miatt. Hétfőn napközben mindenütt mínusz 10 Celsius-fok fölé emelkedik a hőmérséklet.

1 2 3 4 5 6 7
158
A címlapról ajánljuk
A tragédia, amely örökké velünk marad

A tragédia, amely örökké velünk marad

A nemzeti gyásznapon a január 20-i buszbaleset áldozataira emlékezünk – és emlékeznek a túlélők. Hogyan támogathatja őket környezetük? Mi a szerepe az iskolának? Ferber Eszter és Singer Magdolna gyásztanácsadók írása.