Top témák  • 

Minden eddigi rekordot megdöntött az irodabérlés a régióban

Minden eddigi rekordot megdöntött az irodabérlés a régióban

2013-ban összesen 1,4 millió négyzetméternyi tranzakcióval minden eddiginél jobban teljesített a közép-kelet európai irodabérlés a Cushman & Wakefield ingatlan tanácsadó elemzése szerint.

2014. április 17., csütörtök, 12:48

Robin Williams dobra veri kéróját

Robin Williams amerikai színész újra a piacra dobta a Napában található villáját. Akinek van majdnem 30 millió dollárja, az viheti is az ingatlant.

20 órája

Tudja hol van Fidzsi? Így néz ki ott egy gyönyörű villa

2008-ben egy család Hawaii-ról a Fidzsi-szigetekre költözött, hogy teljesen új életet kezdjenek. Vásároltak egy hektár földet és egy teljesen önfenntartó házat építettek fel.

20 órája

Tényleg 96 millióért kínálják ezt a házat?

Bármilyen meglepő, az internetes apróhirdetési oldalkon egyre több a méregdrága ingatlan. Az akár százmillió forintos belvárosi "nagyház" és vidéki kúria nem olyan meglepő, ha ennyiért hirdetik - na de egy zempléni Kádár-kockát....

21 órája

Pécsi Magasház: jogerős a bontási engedély, nyáron kezdhetik

Jogerőssé vált a pécsi Magasház bontási terve. A munka nyáron indulhat, a kormányhivatal azt ígéri, hogy nem zavarják majd a környék lakóit. A romokat elvileg októberig kell eltakarítani – írja a PécsMa.hu.

2014. április 18., péntek, 16:36

Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra
Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra

A tornádók és földrengések által gyakran sújtott Új-Zélandon 1957-ben megalapított AHI Roofing akkor még nem lehetett tudatában annak, hogy újdonsága, a világ első bevonattal ellátott, préselt acél tetőfedő anyaga, a Gerard tető, amely többek között a 180 km/órás sebességgel tomboló viharokat is kiállja, milyen sikert fut majd be mind az 5...

Hirdetés

Az ingatlanhirdetések csúcsa: ottfelejtett szexbilincs

Az Urbanista blog egy ingatlanhirdetésben egy igen bizarr, nem odavaló tárgyat fedezett fel.

2014. április 18., péntek, 16:33

Még mindig a Dunakanyarban és a Balatonnál a legdrágábbak az ingatlanok

Annak ellenére, hogy a dunakanyari ingatlanok ára visszaesett, még mindig ez a terület a legdrágább, a második a sorban a Balaton környéke, ahol viszont ha lassan is, de folyamatosan emelkednek az árak az FHB lakásárindexe szerint - közölte az FHB csütörtökön az MTI-vel.

2014. április 17., csütörtök, 12:46

Ilyen egy gyönyörű vízparti luxusvilla

A 2004-ben épült vízparti, 610 négyzetméteres luxusvillában három hálószoba és 5 fürdő található.

2014. április 17., csütörtök, 04:10

Magyar panelházakra is ad pénzt az Európa Tanács

A Magyar Fejlesztés Bank (MFB) Zrt. 75 millió eurós hitelkeret-megállapodást kötött az Európa Tanács Fejlesztési Bankjával (CEB) - közölte az MFB szerdán.

2014. április 16., szerda, 14:49

Lakásbérlés vagy vásárlás – itt vannak a számítások

Lakásvásárlás készpénzből, hitelből, vagy maradjunk a bérlésnél? A válság előtt nagyon sokak számára egyértelmű volt a válasz: vásárolni! Ezt a nagyon magas tulajdonosi részarány is jól mutatja a magyar lakáspiacon. A lakásárak csökkenésével, a devizaalapú hitelek törlesztőrészleteinek megugrásával azonban már nem olyan egyértelmű a válasz. Az Otthon Centrum megvizsgálta, hogy jelen körülmények között a vásárlás, illetve a bérlés milyen pénzügyi következményekkel jár. Sok függ a jövőbeli ingatlanárak és bérleti díjak emelkedésétől, illetve a különböző befektetési formák hozamaitól, de jelenleg mégis inkább úgy tűnik, hogy a vásárlás továbbra is némileg kifizetődőbb.

2014. április 16., szerda, 11:03

Ilyet ritkán látni az M3-ason

Ötventonnás gerendák felállítása kezdődik az M3-ason Őr és Vásárosnamény között.

2014. április 16., szerda, 10:07

KSH: nagyot nőtt februárban az építőipar

Az építőipar termelése 28,3 százalékkal szárnyalta túl februárban az egy évvel korábbit, mind a kiigazítatlan, mind a munkanaptényezővel kiigazított adat szerint. Az épületek építése 21,3, az egyéb építményeké 39,2 százalékkal nőtt – jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal.

2014. április 16., szerda, 09:04

Kényszerárverezik Boris Becker mallorcai luxusvilláját

Hatalmas tartozása van az egykori német teniszcsillagnak, így hamarosan meg kell válnia mallorcai luxusvillájától. Boris Becker mostanra nagyon áron alul szabadulhat csak meg az ingatlantól, amit egy bíróság kényszerárverésre bocsátott.

2014. április 15., kedd, 20:05

Trendforduló jöhet a lakáshitel-piacon

A Fundamenta-Lakáskassza trendfordulóra számít a lakáshitelezésben, a cég várakozása szerint a tavalyi 151 milliárd forint után legalább 20 százalékkal, 180 milliárd forintra növekedhet a hazai lakáshitel-piac.

2014. április 15., kedd, 17:52

Szigor Kaposváron: aki nem tart rendet, nem kap támogatást

Azok a kaposváriak, akik nem tartják rendben lakóhelyük környezetét, azoktól egy most készülő rendelettervezet szerint megvonnák a havi 10 ezer forint támogatást.

2014. április 15., kedd, 14:38

Elvinné ezt az olasz szigetet? Most licitálhat rá

Állami tulajdonban lévő ingatlanokat bocsát árverésre Olaszország, ráadásul megkönnyítik a dolgot azzal, hogy a legfőbb adminisztrációs akadályokat már az aukció előtt elintézték. Az olasz államnak félmillió ingatlana van jelenleg.

2014. április 15., kedd, 12:15

Kicsi az eladó kastély, de csak 22 milliót kérnek érte

Korábban nem ment el 40 millióért, most 22 millió a kikiáltási ára annak a mátyásfalvi kastélynak, ami az Urbanista blogon megjelent listára került. Régen az eklektikus épület körül park is volt, na akkor volt igazán kecses és szép. De így se csúnya!

2014. április 15., kedd, 02:16

Eladná a lakását? Ne reménykedjen jó árban!

Egyre-másra jönnek ki az olyan ingatlanpiaci elemzések, amelyek alapján pillanatokon belül nekilódulhatnak az árak, olyannyira, hogy a trendfordulóra várva ugrásra készen állnak a befektetők. És ez valóban így van? Hiszen már jó ideje minden év, félév, hónap azzal kezdődik, hogy "na, már tényleg itt a trendforduló". A Napi.hu összefoglalója.

2014. április 14., hétfő, 15:14

Már hivatalos, hogy kik építhetik a szegedi lézerközpontot

Nettó 25 milliárd 88 millió forintért a Strabag MML Kft. és a Swietelsky Magyarország Kft. építheti fel a szegedi lézer kutatóközpontot.

2014. április 14., hétfő, 14:54

22 éve elpusztított fontos épület újul meg júniusban Szarajevóban

Valószínűleg elkészül az első világháborút kirobbantó szarajevói merénylet 100. évfordulójára, júniusra a szarajevói nemzeti könyvtár. Az épület 1992-ben, a szerbek támadásakor kigyulladt és tönkrement. Az újjáépítés majdnem kilencszer annyi időbe telt, mint az építés 1892 és 1894 között.

2014. április 14., hétfő, 13:25

Negyvenéves korig járhasson a szocpol?

A jelenlegi 35-ről 40 éves korig terjesztené ki a szociálpolitikai támogatást Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, ezzel elsősorban a gyermekvállalást ösztönözné.

2014. április 14., hétfő, 13:17

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X