MTI Ingatlan

400 lakásos új atompark épülhet Paks 2 miatt

Tizenhét millió forintos díjazással városrendezési és építészeti ötletpályázatot hirdetett a paksi önkormányzat egy újonnan építendő négyszáz lakásos lakópark kialakítására.

MTI Vállalkozás

Adót szedetne az Airbnb-vel egy hazai szervezet

Az egyik hazai idegenforgalmi szervezet azt javasolja, hogy csak olyan vállalkozás hirdethessen a szállásközvetítő oldalakon, így az Airbnb-n vagy a Booking.com-on, amely igazoltan bejelentette az önkormányzatnak apartmanjait – olvasható a Magyar Nemzetben.

hvg.hu Ingatlan

Meglepő választ adott a magyarok tizede egy lakásfelmérésben

A lakosság nagy része 100 négyzetméteres, legalább háromszobás családi házban szeretne lakni, de a magyar lakások átlagos alapterülete ennél 15 négyzetméterrel kisebb – derült ki a CIB Bank és az NRC reprezentatív felmérésből. A megkérdezettek tizede furcsa választ adott arra, fontos-e, hogy otthon érezze magát a lakásában.

hvg.hu Ingatlan

Eladták a Camponát és a Pólust

Megvásárolja a luxemburgi székhelyű CPI Property Group a budapesti Pólus és Campona bevásárlóközpontot, egy Andrássy úti irodaházat és két vidéki Interspar épületét is. Az ügylet egy regionális tranzakció része.

hvg.hu Ingatlan

Itt a bejelentés a Balettintézetről – látványterv

Három év múlva, 2020-ban nyílhat meg a hosszú évekkel ezelőtt beharangozott luxushotel a Balettintézetben. Az egykori Dreschler-palotában W Budapest néven nyitja meg szállodáját a Marriott csoporthoz tartozó W Hotels Wordwide.

1 2 3 4 5 6 7
707
A címlapról ajánljuk