Itt a hirdetés, amivel bármilyen házat el lehet adni

Itt a hirdetés, amivel bármilyen házat el lehet adni

Egészen egyedi megoldást választott egy holland ingatlaniroda, illetve házeladó arra, hogy reklámozza ingatlanát.

hvg.hu

Feljelentést tett a DK a belvárosi ingatlanügyekkel kapcsolatban

A Demokratikus Koalíció már ingatlanpanamát emleget és feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen.

Belvárosi ingatlanbotrány: összesen közel 4 milliárddal kevesebbért adtak el üzleteket

Belvárosi ingatlanbotrány: összesen közel 4 milliárddal kevesebbért adtak el üzleteket

Összesen 3,9 milliárd forintnyi kedvezményt kaptak a bérlők az önkormányzati üzlethelyiségek megvásárlására az V. kerületben - írja a Népszabadság. Az ingatlanokat megvásárló bérlők sokszor alig néhány hónap után vették meg az ingatlanokat és éltek a kedvezménnyel.

Hűtlen kezelés miatt tettek feljelentést az V. kerületi ingatlanüzletek ügyében

A DK-s Varju László szerint Rogán Antal az "orbáni maffiakormány" V. kerületi helytartója. A párt elfogadhatatlannak tartja, hogy a kerület köztulajdonban álló "ingatlanokat játszik át töredék áron alvilági érdekköröknek", ezért feljelentést tesznek hűtlen kezelés miatt. Rogán Antal mindenkit feljelent rágalmazás miatt, aki összefüggésbe hozta Portik Tamással.

Eladná balatoni kikötőjét az E.On – itt megnézheti a 300 milliós ingatlant

Eladná balatonalmádi vitorláskikötőjét és üdülőjét az E.On Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt., a minimális eladási ár 293 millió forint.

hvg.hu

Matolcsyék máris nagy lépésre készülnek az MKB-ban

Matolcsyék máris nagy lépésre készülnek az MKB-ban

Az állami tulajdonba került MKB Bank kereskedelmi ingatlanportfóliójának értékesítésére készül a Magyar Nemzeti Bank (MNB) – írta a Napi Gazdaság egy kormányzati forrásra hivatkozva.

hvg.hu

Ilyen lakást lehet bérelni havi 125 millióért

New York legdrágább bérleménye havonta 500 ezer dollárba kerül, a manhattani hatszobás ingatlan a Pierre Hotel egyik teljes szintjét elfoglalja.

hvg.hu

Fotók: Ez Budapest második legnagyobb WC-je

Fotók: Ez Budapest második legnagyobb WC-je

A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) megnyitotta Budapest második legnagyobb nyilvános illemhelyét az Újpest-Városkapu metrómegállónál. Az illemhely akadálymentes, zuhanyozni és pelenkázni is lehet benne.

Itt a hirdetés, amivel bármilyen házat el lehet adni

Egészen egyedi megoldást választott egy holland ingatlaniroda, illetve házeladó arra, hogy reklámozza ingatlanát.

hvg.hu

Nagyot izmosodott októberben az építőipar

Októberben az építőipar termelése kiigazítatlan adatok szerint és munkanaptényezővel kiigazítva egyaránt 15,8 százalékkal nőtt az egy évvel korábbival szemben a szeptemberi 7,3 százalékos emelkedés után. Az épületek építése 6,5 százalékkal csökkent, míg az egyéb építmények építése 35,2 százalékkal nőtt – jelentette hétfőn a Központi Statisztikai Hivatal.

MTI

Most is lehet strandröplabdázni Budapesten

Megnyílt a strandsportokat befogadó első fedett sportközpont, a Sunrise Beach.

MTI

Megint arrébb toltak egy épületet Kínában

Arrébb toltak egy kulturális forradalom idejéből való hatalmas épületkomplexumot az észak-kínai Sanhszi tartománybeli Tatungban, hogy szabad utat adjanak a régi városfal helyreállítását célzó projektnek.

MTI
Hirdetés

Eladó a Jókai utcai MSZP-székház

Eladó a Jókai utcai MSZP-székház

Kiköltözik az MSZP a Jókai utcai székházából, az irodaházat már árulják.

MTI

Eladó Rezesová kassai luxusvillája

Közel félmillió euróért kínálják Eva Rezesová kassai luxusvilláját egy helyi ingatlanügynökség oldalán.

MTI

A Millenáris is Lázár kezébe kerül

A Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent rendelet szerint péntektől a Miniszterelnökség gyakorolhatja majd a tulajdonosi jogokat a Millenáris felett.

MTI
Hirdetés

Hotel nyílhat az NGM és a Belügyminisztérium épületében?

A kormány nem lát kockázatot a jövő évi büdzsében, az útdíjrendszer változtatásaiból, köztük az M0-s körgyűrű és az azon belüli gyorsforgalmi úthálózat fizetőssé tételéből 20 milliárdot várnak, és úgy számolnak, meglesz a 3-as metró felújítása is - hangzott el egy kormányzati háttérbeszélgetésen. Az ingatlanportfóliót letisztítanák, hotelbefektetők például már a belügyi és nemzetgazdasági tárca épülete iránt is érdeklődnek. A 169 milliárd forintos nagy titkolózás mögé kezdünk látni.

MTI

Tényleg költözhet a Magyar Telekom, de még nem döntöttek

A Magyar Telekomnál vizsgálja a több budapesti telephelyen folyó tevékenységek közös székházba költöztetésének lehetőségét, azonban egyelőre nincs döntés erről - közölte a vállalat.

MTI

Jó hír érkezett az építőiparba

A 2013-as elrugaszkodás után az idén már növekedésnek indult az építőipar, bár a megrendelések zömét az állam adta út- és vasútépítésre és alacsony volt a bázis, de mégiscsak kétszámjegyű emelkedést ért el az ágazat.

MTI

Költözhet a Magyar Telekom, nagy üzlet van készülőben

Új budapesti központba költözhet a Magyar Telekom, arról, hogy hol és mennyiért épülne fel a központ, ma dönthet az anyacég Deutsche Telekom igazgatósága – értesült a napi.hu. A tét a beszámoló szerint egy megközelítőleg 40 milliárd forintos megbízás. A társaság a cikk megjelenése után úgy reagált, tényleg vizsgálják a kötlözést, de erről döntés csütörtökön még nem várható.

Háromtagú konzorcium építheti a Közszolgálati Egyetem oktatási épületét

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatási épületének felépítésére kiírt nyílt közbeszerzését a West Hungária Bau Kft., az Épkar Zrt. valamint a PBE Energiamenedzsment Kft. alkotta W-É-P Campus Konzorcium nyerte - az eredmény a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

MTI

Tovább hasít az ingatlanpiac

A Duna House becslése szerint ismét 10 ezer fölötti darabszámban keltek el ingatlanok a novemberi hónapban országszerte.

hvg.hu
Hirdetés
123613
Friss állások Jobline.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X