szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A minimalistaA minimalista fürdőszoba design egyik legismertebb képviselője a Dombracht...

A minimalista

A minimalista fürdőszoba design egyik legismertebb képviselője a Dombracht,  termékeiket Magyarországon Budapesten, Solymáron, valamint Szegeden szerezhetik be, akár egyedi tervezéssel. A nyugodt, derűs, minden zavartól mentes, letisztult dekorelemek, halvány színek jól érvényesülnek viszonylag nagy terekben, szinte észrevétlenné téve a szükséges szerelvényeket is.A szokatlan

A Kaldwei tervezői jóval tovább mentek a szokásos fürdőszobaterveknél: egyenesen a hálószoba, vagy a nappali közepére álmodva a zuhanyzót vagy épp a fürdőkádat.

Az Ellipso Duo Oval kollekció letisztult, klasszikus, egyszerű formájú kádjait kifejezetten nappaliba, vagy nappalihoz hasonló berendezéssel ellátott fürdőszobába tervezték. A nyolc különböző formában, fekete és fehér színben tervezett kádakat hazánkhoz legközelebb Németországból rendelhetik meg az extravaganciát kedvelők. Ám ez semmi a hálószoba közepére tervezett 150 centiméteres sugarú, csúszásgátló felülettel ellátott, hatalmas vörös-bordó függönnyel elválasztott Piatto zuhanytálcához képest, amelyet május végén dobott piacra a német cég.

A teljes kikapcsolódás érdekében beépített LED-ekkel megvilágított modern, négyszögletes, a paravánszerű falból kinyúló, kényelmes kőkádat csak a szerényebbeknek ajánljuk. Az igazi luxus kedvelőihez inkább illik a Phoenix Design által tervezett nappaliba illeszkedő, lenyűgöző, medencéből kiemelkedő 2x1 méteres Bassino kád: a hátteret adó tenger és a medencén úszni látszó, komfortos kád garantálják a fürdés szabadságának élményét.A fiatalos

A Laufen  tervezői a vidám, fiatalos stílust kedvelők kiszolgálására törekedtek az újrafelhasznált alapanyagokból készített Mimo kollekció megalkotásával. A rafinált, játékosan tervezett fekete, fehér és rózsaszín alapszínű falak, bútorok és polcok elrejtik a csöveket, szerelvényeket. A legújabb trendeknek megfelelően a zuhanytálcán-ülőkádon kívül minden szerelvényt a falon rögzítettek, egyik sem ér a padlóhoz. A praktikus polcokon bővek akad hely a szükséges holmiknak. A cég termékei és szolgáltatásai a Budapest, II. kerületében található üzletben élőben is megtekinthetők.

Az elegáns

Az exkluzív fürdőszobatartozék gyártó, a House Design of Italy tavasszal dobta piacra a Traccia kollekciót: a bordós-barnás falakon elbűvölően mutatnak az antik hatású arany, valamint a fekete tükrök. A fényűző, fekete vagy fehér kristály lábakon álló öltözőasztalok királyi lakosztállyá varázsolják a fürdőszobát vagy a gardróbot, az üvegből kialakított, aprólékosan megmunkált kifinomult mosdótálak, virágformájú csapok koronázzák meg a szetteket. Az aranyozott polcok, szappan- és törölközőtartók formájában is visszaköszön az antik elegancia.

Az ekletikus

Végül, de nem utolsó sorban íme a Delpha eklektikus, zsúfolt, elsősorban a hölgyek érdeklődésére számot tartó fürdőszoba designjai. A francia tervezők erős színekkel, keleties mintákkal operálva teremtenek gazdag, buja légkört: a rikító sárgák, narancssárgák és rózsaszínek felvidítják a frissülni vágyót vagy épp a mély árnyalatú falak idézik a háremek hangulatát. A fürdőszobák falát fémes, csillógó árnyalatú mozaikokkal, arabeszkekkel díszítették a tervezők. A pár váza friss virággal és gyertyákkal exluzív hangulatúvá tehető fürdőszobában élmény relaxálni. A luxus árkategórián alul, bár csak Franciaországból rendelve elérhető fürdőszobaberendezésekről további információt az alábbi oldalon találhatunk.
HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!