5 modern fürdőszoba dizájn

2009. június 11., csütörtök, 13:06 • Utolsó frissítés: 2009. június 11., csütörtök, 13:12
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

A minimalistaA minimalista fürdőszoba design egyik legismertebb képviselője a Dombracht...

A minimalista

A minimalista fürdőszoba design egyik legismertebb képviselője a Dombracht,  termékeiket Magyarországon Budapesten, Solymáron, valamint Szegeden szerezhetik be, akár egyedi tervezéssel. A nyugodt, derűs, minden zavartól mentes, letisztult dekorelemek, halvány színek jól érvényesülnek viszonylag nagy terekben, szinte észrevétlenné téve a szükséges szerelvényeket is.A szokatlan

A Kaldwei tervezői jóval tovább mentek a szokásos fürdőszobaterveknél: egyenesen a hálószoba, vagy a nappali közepére álmodva a zuhanyzót vagy épp a fürdőkádat.

Az Ellipso Duo Oval kollekció letisztult, klasszikus, egyszerű formájú kádjait kifejezetten nappaliba, vagy nappalihoz hasonló berendezéssel ellátott fürdőszobába tervezték. A nyolc különböző formában, fekete és fehér színben tervezett kádakat hazánkhoz legközelebb Németországból rendelhetik meg az extravaganciát kedvelők. Ám ez semmi a hálószoba közepére tervezett 150 centiméteres sugarú, csúszásgátló felülettel ellátott, hatalmas vörös-bordó függönnyel elválasztott Piatto zuhanytálcához képest, amelyet május végén dobott piacra a német cég.

A teljes kikapcsolódás érdekében beépített LED-ekkel megvilágított modern, négyszögletes, a paravánszerű falból kinyúló, kényelmes kőkádat csak a szerényebbeknek ajánljuk. Az igazi luxus kedvelőihez inkább illik a Phoenix Design által tervezett nappaliba illeszkedő, lenyűgöző, medencéből kiemelkedő 2x1 méteres Bassino kád: a hátteret adó tenger és a medencén úszni látszó, komfortos kád garantálják a fürdés szabadságának élményét.A fiatalos

A Laufen  tervezői a vidám, fiatalos stílust kedvelők kiszolgálására törekedtek az újrafelhasznált alapanyagokból készített Mimo kollekció megalkotásával. A rafinált, játékosan tervezett fekete, fehér és rózsaszín alapszínű falak, bútorok és polcok elrejtik a csöveket, szerelvényeket. A legújabb trendeknek megfelelően a zuhanytálcán-ülőkádon kívül minden szerelvényt a falon rögzítettek, egyik sem ér a padlóhoz. A praktikus polcokon bővek akad hely a szükséges holmiknak. A cég termékei és szolgáltatásai a Budapest, II. kerületében található üzletben élőben is megtekinthetők.

Az elegáns

Az exkluzív fürdőszobatartozék gyártó, a House Design of Italy tavasszal dobta piacra a Traccia kollekciót: a bordós-barnás falakon elbűvölően mutatnak az antik hatású arany, valamint a fekete tükrök. A fényűző, fekete vagy fehér kristály lábakon álló öltözőasztalok királyi lakosztállyá varázsolják a fürdőszobát vagy a gardróbot, az üvegből kialakított, aprólékosan megmunkált kifinomult mosdótálak, virágformájú csapok koronázzák meg a szetteket. Az aranyozott polcok, szappan- és törölközőtartók formájában is visszaköszön az antik elegancia.

Az ekletikus

Végül, de nem utolsó sorban íme a Delpha eklektikus, zsúfolt, elsősorban a hölgyek érdeklődésére számot tartó fürdőszoba designjai. A francia tervezők erős színekkel, keleties mintákkal operálva teremtenek gazdag, buja légkört: a rikító sárgák, narancssárgák és rózsaszínek felvidítják a frissülni vágyót vagy épp a mély árnyalatú falak idézik a háremek hangulatát. A fürdőszobák falát fémes, csillógó árnyalatú mozaikokkal, arabeszkekkel díszítették a tervezők. A pár váza friss virággal és gyertyákkal exluzív hangulatúvá tehető fürdőszobában élmény relaxálni. A luxus árkategórián alul, bár csak Franciaországból rendelve elérhető fürdőszobaberendezésekről további információt az alábbi oldalon találhatunk.
Mikor elég jó egy tető?
Mikor elég jó egy tető?

Az ember több ezer éve kezdett házakat építeni, azóta a technika rengeteget fejlődött.

Hirdetés


5 modern fürdőszoba dizájn
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS

Illegális bérlakás-kereskedelem zajlik a neten

Az önkormányzati lakások bérleti jogát több millió forintért árulják magánszemélyek és ingatlanirodák, akik formálisan ingatlancserét ajánlanak, de...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X