A Csipak-villa titkai: visszafogott luxus milliárdos módra

2010. december 08., szerda, 15:20 • Utolsó frissítés: 2010. december 10., péntek, 16:06
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

Az utóbbi 15 évben meggazdagodott ingatlanfejlesztő egy hatalmas, szálloda méretű családi házat épít magának Budán -...

Az utóbbi 15 évben meggazdagodott ingatlanfejlesztő egy hatalmas, szálloda méretű családi házat épít magának Budán - értesült az Index.

A többek között a díjnyertes Fashion Street és a Bécsi útra tervezett - kevésbé elragadó - üvegpláza megálmodója a magyarországi milliárdosok körében kedvelt budai Fenyőgyöngye közelében építi lakását. A 2000 négyzetméteres villa három telek összevonásával létrejött területen áll. A hegyoldalba épített családi házat az utcafront felől magas falak határolják és minimalista, teraszos stílusban épült.

Kapcsolódó cikkeink:

- Videó: Gigantikus üvegszivar épül a Deák térnél

- A főváros nemet mondott az üvegszivarra

A Csipak-villa különlegessége egy rejtélyes, ablaktalan, barna cinkborítású kocka. A valószínűleg lehallgatásbiztos építmény a lépcsőzetesen egymásra pakolt, fehér dobozokból álló épület síkjából emelkedik ki, és egyelőre csak találgatni lehet, hogy mi lehet a funkciója. Az Index munkatársainak véleménye eltérő: van, aki szerint óriásrovarok támadásától tart Csipak Péter, van, aki szerint inkább pánikszoba lehet ágyúzásbiztos tetőzettel.

A házat a Pálffy Építészstúdió tervezte. Egy ingatlanszakértő szerint a beruházás összértéke 2,3-2,5 milliárd forint lehet.

(via Index, képek: Földes András)

Mikor elég jó egy tető?
Mikor elég jó egy tető?

Az ember több ezer éve kezdett házakat építeni, azóta a technika rengeteget fejlődött.

Hirdetés


A Csipak-villa titkai: visszafogott luxus milliárdos módra
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS

Illegális bérlakás-kereskedelem zajlik a neten

Az önkormányzati lakások bérleti jogát több millió forintért árulják magánszemélyek és ingatlanirodák, akik formálisan ingatlancserét ajánlanak, de...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X