Videó: soha nem lesz sün a CET-ből

2011. január 29., szombat, 00:01 • Utolsó frissítés: 2011. október 20., csütörtök, 20:11
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ; ; ;

A Duna parton, az egykori Közraktárak közé ékelődik a 160 méter hosszú, üvegburkolatú épület, amely bálnaformájáról...

A Duna parton, az egykori Közraktárak közé ékelődik a 160 méter hosszú, üvegburkolatú épület, amely bálnaformájáról és a közép-európai idő angol rövidítéséről kapta a nevét.

A vegyes hasznosítású komplexum a főváros esemény naptárához igazodva, a nagy események befogadó helyszíneként és a saját fejlesztésű kulturális-művészeti programjaival lesz jelen a város életében - ígérik a programszervezők. A radikális, provokatív elvek alapján tervezett épületben meghatározó helye lesz a kortárs művészeteknek, illetve a nagyvárosi szubkultúra néhány műfajának is.

A CET üzleti része is számos újdonságot kínál majd a látogatóknak. A plázákban megszokott divatmárkák helyett egyedi könyvesbolt, iparművész butikok, éttermek, kávézók és élelmiszer piactér várják a vendégeket. Az épületben nyitja kávézóját Szécsi Zoltán olimpiai bajnok vizilabdázó, de exkluzív borétteremmel készül a neves Malatinszky Borpince is, csakúgy, mint a Csalogány 26 étterem tulajdonosának új étterme, a Lacikonyha - tudta meg lapunk.

 

 

Mikor elég jó egy tető?
Mikor elég jó egy tető?

Az ember több ezer éve kezdett házakat építeni, azóta a technika rengeteget fejlődött.

Hirdetés
1 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 7., 20:40 Fodor Éva

Undorító, ahogy a politika mindenbe beleszól! Mennyi emberi munka és még mindig semmi, csak az üresség.Mikor lehet már végre használni is?

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Videó: soha nem lesz sün a CET-ből
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS

Illegális bérlakás-kereskedelem zajlik a neten

Az önkormányzati lakások bérleti jogát több millió forintért árulják magánszemélyek és ingatlanirodák, akik formálisan ingatlancserét ajánlanak, de...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X