szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Elképzelhető, hogy Uma Thurman amerikai színésznő ex-pasija vásárolja meg a New York egyik legnagyobb repülőterét.

Elképzelhető, hogy Uma Thurman amerikai színésznő ex-pasija vásárolja meg a New York egyik legnagyobb repülőterét. A John F. Kennedy repülőtéren több használaton kívüli és egy új terminál található. New York és New Jersey városvezetése idén év elején hirdette meg eladásra az 5-ös, régi terminál épületét. Az ajánlatban szakmai befektetőt keresnek, aki a terminálat szállodává alakítja át. 

André Balázs 1957-ben született Budapesten. Pszichológus végzettségű anyja és a Harvard Medical iskolában tanító apja a forradalom után hagyta el Magyarországot. André egyetemi tanulmányait New York-ban, majd a Columbia Egyetemen folytatta. Vagyonát apjával közös biotechnikai cégüknek köszönheti. a II. világháborút követően hagyták el Magyarországot. Az Esquire magazin szerint ő a világ ötödik legjobban öltözött férfija. 

A celebvállalkozó szállodái Miamitól New Yorkon át Los Angelesig mindenhol a városok ékei, különlegességei. Eddig többnyire már létező épületeket vett meg és "csomagolt újra", de újabban épít is. Hoteljei - a Standard szállodalánc darabjai - fogalomnak számítanak a szakmában: szuperelegánsak, egyszerűek, de mégis kényelmesek. Talán pont emiatt is választják ideiglenes lakhelyül a sztárok. Cége, az Andre Balazs Properties egyik tevékenysége hollywood-i sztárok ingatlanbefektetéseinek kezelése. André Balázs szállodalánca több mint 10 hotelből áll, többségük New Yorkban, Miamiban, Los Angelesben található (utóbbiban a szuperluxus Chateau Marmont, The Mercer és Sunset Beach szállodák).

(via Wall Street Journal/Fotók: WSJ)

Uma Thurman és Andre Balazs 2005-ben

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!