szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Az A-kategóriás Bonarka Irodaközpont (B4B) megnyitásával Krakkó városa egy 16 000 négyzetméteres, modern, két...

Az A-kategóriás Bonarka Irodaközpont (B4B) megnyitásával Krakkó városa egy 16 000 négyzetméteres, modern, két épületből álló irodaházzal gazdagodik. A TriGranit Fejlesztési Zrt. és az IPR Group által közösen fejlesztett, kitűnő infrastruktúrával rendelkező épületegyüttes előnyeit már számos cég felismerte: a tevékenységek kiszervezésével foglalkozó Alexander Mann Solutions az A épületbe helyezte át központi irodáit, míg a Fitness Center Pure a B épületben 1850 négyzetméteren alakította ki fitnesztermét, uszodáját és konditermét.

A két épületben lévő irodák közel 100%-át a Jones Lang LaSalle már bérbe adta. “A TriGranit 2005 óta mintegy 400 000 négyzetméteres, több mint 600 millió euró értékű fejlesztéssel van jelen a lengyel piacon. A krakkói Bonarka City Center mellett a vállalat Katowicében nyitotta meg a Silesia City Center bevásárló- és szórakoztatóközpontot és az Oak Terrace lakóparkot, valamint további fejlesztéseken dolgozik Bydgoszcz-ban és Poznanban. Örömmel nyitom meg a Bonarka Irodaközpontot, amely minden bizonnyal az európai sztenderdeknek megfelelő krakkói irodaházak egyik legújabb és legmagasabb színvonalú épületegyüttese.” – hangsúlyozta a megnyitón Simon Bayley, a TriGranit Fejlesztési Zrt. fejlesztési igazgatója.


A B4B projekt 4 önálló, A-kategóriás irodaépületet foglal majd magában. A modern építészeti, technikai és funkcionális megoldásokkal rendelkező komplexum tökéletes munkakörülményeket biztosít, lehetőséget nyújt az irodabelsők rugalmas kialakításra. A 32 000 négyzetméter összterületű irodaházakban 7-9000 négyzetméteres irodák állnak a bérlők rendelkezésére. Ideális közlekedési megoldást kínál bérlőinek: a közelben található a Bonarka vasúti megálló, vonattal és autóval 5-10 perc alatt elérhető a városközpont, a Wavel, az A4-es autópálya, valamint a városi körgyűrű is. Az épületegyüttes tervezője a krakkói székhelyű Biuro Architektoniczne Artur Jasiński i Wspólnicy.


“A Bonarka 4 Business mindazokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket a bérlők elvárnak egy modern irodaháztól: kényelmes megközelítés, magas szintű irodakialakítás, biztonságos környezet. Eddig Krakkó nem rendelkezett ilyen irodaházzal, amely meggyőződésem szerint kiemelkedő üzleti sikert jelent majd az irodapiacon.” emelte ki Tomasz Lisiecki, a TriGranit Poland ügyvezető igazgatója.


A TriGranit Európa egyik vezető nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. több mint 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Hol lehet Demján kaszinója?

Egy nagyobb körzetben három települést vizsgálgat ezekben a hetekben a TriGranit a Demján Sándor elnök és csapata...