szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Az A-kategóriás Bonarka Irodaközpont (B4B) megnyitásával Krakkó városa egy 16 000 négyzetméteres, modern, két...

Az A-kategóriás Bonarka Irodaközpont (B4B) megnyitásával Krakkó városa egy 16 000 négyzetméteres, modern, két épületből álló irodaházzal gazdagodik. A TriGranit Fejlesztési Zrt. és az IPR Group által közösen fejlesztett, kitűnő infrastruktúrával rendelkező épületegyüttes előnyeit már számos cég felismerte: a tevékenységek kiszervezésével foglalkozó Alexander Mann Solutions az A épületbe helyezte át központi irodáit, míg a Fitness Center Pure a B épületben 1850 négyzetméteren alakította ki fitnesztermét, uszodáját és konditermét.

A két épületben lévő irodák közel 100%-át a Jones Lang LaSalle már bérbe adta. “A TriGranit 2005 óta mintegy 400 000 négyzetméteres, több mint 600 millió euró értékű fejlesztéssel van jelen a lengyel piacon. A krakkói Bonarka City Center mellett a vállalat Katowicében nyitotta meg a Silesia City Center bevásárló- és szórakoztatóközpontot és az Oak Terrace lakóparkot, valamint további fejlesztéseken dolgozik Bydgoszcz-ban és Poznanban. Örömmel nyitom meg a Bonarka Irodaközpontot, amely minden bizonnyal az európai sztenderdeknek megfelelő krakkói irodaházak egyik legújabb és legmagasabb színvonalú épületegyüttese.” – hangsúlyozta a megnyitón Simon Bayley, a TriGranit Fejlesztési Zrt. fejlesztési igazgatója.


A B4B projekt 4 önálló, A-kategóriás irodaépületet foglal majd magában. A modern építészeti, technikai és funkcionális megoldásokkal rendelkező komplexum tökéletes munkakörülményeket biztosít, lehetőséget nyújt az irodabelsők rugalmas kialakításra. A 32 000 négyzetméter összterületű irodaházakban 7-9000 négyzetméteres irodák állnak a bérlők rendelkezésére. Ideális közlekedési megoldást kínál bérlőinek: a közelben található a Bonarka vasúti megálló, vonattal és autóval 5-10 perc alatt elérhető a városközpont, a Wavel, az A4-es autópálya, valamint a városi körgyűrű is. Az épületegyüttes tervezője a krakkói székhelyű Biuro Architektoniczne Artur Jasiński i Wspólnicy.


“A Bonarka 4 Business mindazokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket a bérlők elvárnak egy modern irodaháztól: kényelmes megközelítés, magas szintű irodakialakítás, biztonságos környezet. Eddig Krakkó nem rendelkezett ilyen irodaházzal, amely meggyőződésem szerint kiemelkedő üzleti sikert jelent majd az irodapiacon.” emelte ki Tomasz Lisiecki, a TriGranit Poland ügyvezető igazgatója.


A TriGranit Európa egyik vezető nemzetközi ingatlanbefektetési, -fejlesztési és -üzemeltetési vállalata, amely Közép-Kelet-Európa 7 országában van jelen. A TriGranit Fejlesztési Zrt. több mint 2 milliárd euró értékben fejlesztett projekteket és további 4 milliárd euró - többnyire vegyes hasznosítású - fejlesztés megvalósítását tervezi az elkövetkező években.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Hol lehet Demján kaszinója?

Egy nagyobb körzetben három települést vizsgálgat ezekben a hetekben a TriGranit a Demján Sándor elnök és csapata...