szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A 270 négyzetméteres családi házat tavaly építették a spanyol Lleidában, dimbes-dombos, vadregényes terepen.

A 270 négyzetméteres családi házat tavaly építették a spanyol Lleidában, dimbes-dombos, vadregényes terepen. A ház alatt és mögött vörös sziklák húzódnak, de a frontvonalra sem lehet panasz: a szomszédban ugyanis golfpálya működik. A szép zöld gyep látványából és a játék öröméből így a háziak is kivehetik a részüket.

A megrendelő kívánsága az volt, hogy a házhoz illeszkedő, lehető legnagyobb alapterületű teraszt építsék meg. Az andorrai tervezőknek (Arteks Arquitectura) valóban megszaladt a ceruzájuk, igazán nagyvonalú teraszt csaptak a házhoz. Az extra épületrészt két bivalyerős acélpillérrel dúcolták alá.


Forrás: Arteks Arquitectura és Archdaily

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Laza jacuzzit a kertbe, teraszra!

Élettani hatásai majdnem teljesen megegyeznek a hidromasszázséval, a különbség csupán az, hogy a pezsgőfürdőhöz nem...