Ki akar havi 3,5 milliót fizetni egy balatoni nyaralóért?

2012. május 07., hétfő, 08:00
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Nyaralóban gondolkodtunk, nagyban. Megpróbáltuk, de nem sikerült üzletet kötni a legdrágábban kiadó balatoni ingatlan tulajdonosával.

Képünk illusztráció

Fotó:

Rejtélyes, kép nélkül feladott hirdetésben kelleti magát egy 100 négyzetméteres nyaraló Balatonszabadiban, a Vikár Béla utcában. Az ország legnagyobbnak mondott ingatlanhirdetési portálja szerint a mindössze 200 négyzetméteres telken álló üdülőházban négy szoba áll rendelkezésre.

Az ismeretlen tulajdonos azzal kecsegteti a jelölteket, hogy csupán 300 méterre van a tó, ahol szabad strand is igénybe vehető. Ezen kívül kerti sütögetésre, bográcsozásra is lehetőség nyílik. Mindezt – nem tévedés – havi 3,5 millió forintért élvezhetjük. A portálon megjelölt telefonszám elérhetetlen, pedig már reménykedtünk, hogy összejön az üzlet.

Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra
Időjárási katasztrófákat is kibír – az idehaza 20 éves GERARD tető rácáfol az építőipari válságra

A tornádók és földrengések által gyakran sújtott Új-Zélandon 1957-ben megalapított AHI Roofing akkor még nem lehetett tudatában annak, hogy újdonsága, a világ első bevonattal ellátott, préselt acél...

Hirdetés


Ki akar havi 3,5 milliót fizetni egy balatoni nyaralóért?
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS

Eladná a lakását? Ne reménykedjen jó árban!

Egyre-másra jönnek ki az olyan ingatlanpiaci elemzések, amelyek alapján pillanatokon belül nekilódulhatnak az árak, olyannyira, hogy a...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X