szerző:
hvg.hu

Nyaralóban gondolkodtunk, nagyban. Megpróbáltuk, de nem sikerült üzletet kötni a legdrágábban kiadó balatoni ingatlan tulajdonosával.

Képünk illusztráció
©

Rejtélyes, kép nélkül feladott hirdetésben kelleti magát egy 100 négyzetméteres nyaraló Balatonszabadiban, a Vikár Béla utcában. Az ország legnagyobbnak mondott ingatlanhirdetési portálja szerint a mindössze 200 négyzetméteres telken álló üdülőházban négy szoba áll rendelkezésre.

Az ismeretlen tulajdonos azzal kecsegteti a jelölteket, hogy csupán 300 méterre van a tó, ahol szabad strand is igénybe vehető. Ezen kívül kerti sütögetésre, bográcsozásra is lehetőség nyílik. Mindezt – nem tévedés – havi 3,5 millió forintért élvezhetjük. A portálon megjelölt telefonszám elérhetetlen, pedig már reménykedtünk, hogy összejön az üzlet.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!