szerző:
hvg.hu

Egy kis vityilló is lehet vonzó. Nem biztos, hogy az, de lehet.

A hét elején megkerestük hazánk az egyik legpazarabb felszereltségű minimalista nyaralóját, mely egy Balatonra néző szuperpanorámás, 4700 négyzetméteres telken álló 10 szobás, 1200 négyzetméteres, 400 millió körüli áron hirdetett  "nyaraló".   

Azonban nyaralni nem csak így, nem csak a Balatonra tekintve, és nem csak ekkora "hodályban" lehet. Mit szólna egy picit odébb, Ságvár szélén, de a Balatontól sem túl messze (mi az a 8 km?) található, kellemes klímájú, hétvégi vityillóhoz? Az ingatlan.comon is megtalálható hirdetés szerint pusztán 500 ezer forintért eladó egy 300 négyzetméteres telek, a rajta lévő építménnyel és pincével együtt. Oké, a faház nem túl nagy (10 nm), és a közepes állapotúnak mondott épületből csak az udvarra látni, odabent meg nincs se gáz, se víz, se csatorna, se villany, de ahogy a hirdetésben mondva vagyon: a gyertyafényes estéket a madárcsicsergős nappalok váltják, és az egészet körbeöleli a természet.

És ha ezzel együtt se volna még elég vonzó az ajánlat, hívását (a hirdetés alapján) Ica várja. Talán még alkudni is lehet vele.

(Figyelem! A cikkhez használt kép csupán illusztráció, mely egy elképzelt idillt ábrázol leginkább!)

Mit tippel, maximum mennyiért vehet minimalista nyaralót a Balatonnál?

A kívánságlista szinte végtelen hosszú is lehet, ez a minimalista nyaraló tényleg a maximalisták igényeit is meghallgatja.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!