szerző:
hvg.hu

Eladja újlipótvárosi lakását Grecsó Krisztián. Az író nem jelezte, miért döntött az eladás mellett, ugyanakkor fontosnak nevezte, hogy több regényét is ebben a lakásban írta. A hirdetés szerint a környék nyugodt, a lakás pedig jó állapotban van.

Eladja újlipótvárosi lakását Grecsó Krisztián, József Attila- és Bródy Sándor-díjas író. Grecsó nem beszél arról a rövid posztban, hogy miért adja el a Gogol utcai ingatlant, de megjegyzi, hogy több regényét is itt írta.

 

A Szegvárról származó író nyáron adott interjút a hvg.hu-nak, akkor azt mondta, az apósa nem tartotta falusi fiúnak és mikor Budapestre költözött, "eszembe jutott, hogy úristen, de béna városi ficsúr lettem én". Mellettem elférsz című regényének nyitójelenete is ezen a környéken játszódik.

Legutóbb a Népszabadság bezárásával kapcsolatban nyilvánult meg, akkor azt mondta: "Magyarország egyik legjelentősebb archívumát állították le".

 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!