szerző:
hvg.hu

Négymillió dollárért hirdetik azt a házat, amely Jack Bauer ügynök otthona volt a 24 című sorozatban.

A 547 négyzetméter alapterületű, Los Angeles-i ingatlan 1939-ben épült JR Davidson tervei alapján. Az épület egy olyan projekt részeként készült el, amelyben neves építészek olcsó és praktikus modell-lakóházakat terveztek a II. világháborúból visszatérő amerikai katonák lakhatási igényeinek kielégítésére.

A földszintes, öt hálószobás otthont jelentősen átépítették az évek során, de a Davidson által megálmodott legfontosabb stílusjegyek, például a nagy, levegős terek megmaradtak.

Kattintson galériánkért!
©

A mintegy 2700 négyzetméteres telken fekvő háznak hatalmas kertje, úszómedencéje, élményfürdője és óriási terasza van, amelyet hosszú lugas árnyékol be. 

Az ingatlan hirdetése szeptemberben jelent meg, akkor 4,25 millió dollárt (1 milliárd 190 millió forintot) kértek érte, mostanra azonban mérséklődött az ára, és már 3,999 millióért (1 milliárd 117 millió forintért) is megvásárolható.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!