szerző:
hvg.hu

Még mindig nem kelt el az a 170 négyzetméter alapterületű ingatlan, amelyet a szerdán elhunyt Klapka György árult legalább egy éve.

Az ízlésesen felújított és berendezett, két hálószobás, cirkófűtésés lakásért, amely az üzletember Vámház körút 9. szám alatti zálogháza fölött található, 100 millió forintot kérnek.

A még mindig aktív hirdetésre a Blikk közel egy éve bukkant rá, s meg is kérdezték róla Klapka Györgyöt, aki elmondta: a lakásban jó ideje nem lakik senki, ő maga is csak masszíroztatni járt fel oda hetente két alkalommal.

©
©

Az akkori cikk szerint a befolyt összeget egy már megkezdett befektetésébe forgatta volna be: kisállattemető és -krematóriumot tervezett létrehozni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!