szerző:
hvg.hu

Óriási ingatlancsomagot visz piacra a CIB, havonta dob piacra kisebb-nagyobb csomagokat, amikből aztán 30 napig lehet vásárolgatni.

A CIB-csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt. a továbbra is pozitívnak tartott ingatlanpiaci kilátások hatására tolja piacra az összesen ötmilliárdos ingatlanportfóliót – írja a Napi.hu. Összesen 11 csomaggal jönnek ki, ezek közül ötöt lakó-, hatot pedig kereskedelmi inatlanokkal töltöttek meg.

A kampány idén március 1. és  június 30. közötti időtartama alatt havonta egy adott hónapban egy megyében vagy földrajzi régióban található csomagra tehetnek ajánlatot az érdeklődők. Márciusban egy lakó- és egy kereskedelmi ingatlanokból álló csomaggal indul a promóció.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!