szerző:
hvg.hu

Nagy veszteséggel szabadulhat meg Mel Gibson egy kaliforniai házától.

Veszteséggel adott túl Mel Gibson a kaliforniai házán: 2,1 millió dollárért tudta eladni az épületet, amelyet 2009-ben még 2,4 millióért vásárolt meg.

A házat 2006-ban építették fel, többek között négy hálószobája és négy fürdőszobája van.  Egy ideig Okszana Grigorjeva, Gibson egykori élettársa, valamint a lányuk élt ott – a Mansion Global úgy tudja, hogy abban állapodtak meg, 2027-ig lehet ez az ő otthonuk, amikor a lány 18 éves lesz. Azt nem tudni, hogy ez a megállapodás megváltozott-e, ahogy az sem nyilvános, hogy ki veszi meg a házat.

Gibson egy másik ingatlanján még nagyobbat bukhat: egy kisebb házát 699 ezer dollárért próbálja eladni, amelyet 2007-ben még 2,15 millió dollárért vett meg.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!