szerző:
hvg.hu

Látványos irodakomplexum épül Debrecenben: a Forest Offices Debrecen épületeinek terveit a Nagyerdei Stadion tervezője készíti.

A Forest Offices Debrecen nevű irodaház a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. telephelyén, a Tüzér utca 4. szám alatt építik meg - írta a dehir.hu hírportál.

A vagyonkezelő szerint az önkormányzat jelezte, hogy nagy az igény az irodákra a szolgáltató szektorból, de a cégek nem találnak megfelelő színvonaló és méretű épületet a városban.  

Az irodaházat a Bordás Péter vezette Bord Építész Stúdió tervezi. Az ő terveik alapján épült meg a Nagyerdei Stadion is.

A körülbelül bruttó 22 ezer négyzetméteresre tervezett irodaházban lesz étterem, alatta pedig mélygarázs, 205 parkolóhellyel. A tervek szerint az irodaházat jövő őszre adnák át.
 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!