szerző:
hvg.hu

Az ország első The Luxury Collection hotele nyílik meg a Matild-palotában a Ferenciek terén.

A Marriott International csoport és az épület tulajdonosa, a török Özyer Group együttműködési megállapodást írt alá a Matild-palotában kialakítandó hotel üzemeltetésére - írta a Turizmus Panoráma Bulletin

A Buddha Bar Hotelnek otthont adó Klotild-palota tükörképét szintén szállodává alakítja a török cég.

A Március 15. térre néző épületből remek panoráma nyílik az Erzsébet hídra és a budai oldalra, mert nem áll más építmény előtte.

©

A szálloda 2019 elején nyílik meg 130 szobával és lakosztállyal. A The Luxury Collection márka a Starwood csoporttal éppen egyesülő Marriotthoz tartozik.  

A tervek szerint vendéglátóhelyek is üzemelnek majd az épületben, köztük a sokak által Belvárosi Kávéházként ismert Matild Café, ami a Ferenciek terére néz majd.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!