szerző:
hvg.hu

Eladhatja a kormány a Mátraszentimrén található, állami kézben lévő üdülőt - válaszolta egy parlamenti kérdésre Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára.

Nem indokolt a Mátrában álló üdülőszálló tartós állami vagyonban tartása, ezért az MNV Zrt. vizsgálja az ingatlan eladásának lehetőségét és jogszabályi előfeltételeit - válaszolta Fónagy János, az NFM államtitkára Szabó Szabolcs, az Együtt független parlamenti képviselőjének kérdésére.

©

"Ha sem jogi, sem vagyongazdálkodási akadálya nincs, az ingatlan versenyeztetéssel, az MNV Zrt . által üzemeltetett, a transzparenciát és a nyilvánosságot teljeskörűen biztosító Elektronikus Aukciós Rendszer keretében, későbbiekben meghatározható időpontban értékesíthető" - tette hozzá.

Egy korábbi szálláshirdetés szerint a terméskőből rakott üdülőszállóban 14 fürdőszobás szoba és egy apartman található, saját étterme, szaunája és parkolója is van.  

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!