szerző:
hvg.hu

A januárban elhunyt vállalkozó egykori, Vámház körúti otthonáért nem tolonganak a vevők.

A korábban még 110 millióra taksált, 170 négyzetméteres lakás vételárát mostanra 90-re vitte le Klapka György fia, György – írja a Blikk. A férfi apjától a lakás mellett két autót is örökölt, azok közül az egyiken már túl is adott.

"Nincs szükségem se a lakásra, se az autókra, mert van sajátom, oktatóként dolgozom, és még egy éttermem is van, tehát nem panaszkodom, jól élek. Az örökségnek természetesen örülök, de ez egyfajta extra számomra. A pénzt befektetem, aztán majd szétosztom a gyerekeim között" – mondta a lapnak a férfi.

A lakást még az idős vállalkozó kezdte hirdetni, az árából újabb bizniszt – kutyatemetőt és -krematóriumot – akart beindítaani.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!