szerző:
hvg.hu

Kínai cég vásárolta meg a régiónk egyik legnagyobb logisztikai központját.

Minden idők egyik legnagyobb közép-európai ingatlanszerződését kötötték meg Szlovákiában. A galántai Prologis Park négy, összesen 240 ezer négyzetméter alapterületű épületét vette meg a kínai állami tulajdonú CNIC – írta meg a Portfolio.

A központból könnyen megközelíthető Magyarország, Csehország és Ausztria is, a magyar és az osztrák határ is nagyjából 60 kilométer onnan autóval. Az összes épület bérbe volt már adva eddig is, augusztusban például 146 ezer négyzetméternyi területet a Tesco Stores Slovakia bérelt ki, hogy az lehessen a magyar, szlovák, cseh és lengyel Tescók műszaki, barkács- és könnyűipari termékeinek elosztó központja.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!