Juhász Gábor
Juhász Gábor

Nikolits István egykori szocialista titkosszolgálati miniszter balatoni ingatlanfejlesztésbe fogott.

Zamárdi Lakeside Investment Ingatlanfejlesztő Kft. néven Balaton-parti építésszervező céget alapított Nikolits István egykori titkosszolgálati miniszter. Az új társaság többsége az övé, a 3 millió forint törzstőkéből 1,53 millió, míg a zalaegerszegi Éder Zoltánnak 1 millió, a budapesti Puskás Levente Tamásnak 470 ezer forintnyi jutott.

A cég más szálon is kötődik a közélettől már visszavonult volt miniszterhez, az ügyvezetője Heim-Nikolits Réka (akinek a századvéges Heim Péter a férje). A valamikor politikus lánya vezeti a NTS Hotel Garda és az NTS Felsőpetény Vendégház nevű kft.-ket is. A Garda Hotel így hirdeti magát: „Szombathely legszebb részén, a Csónakázó-tó közelében, a városi Fedett Uszoda és Termálfürdő szomszédságában és a gyönyörűen felújított Tófürdő strandtól pár perc sétára található. 2015 első felében a szálloda teljes felújításon esett át, a szobákat, belső tereket belső építész tervei alapján alakítottuk ki, fejlesztettük a szolgáltatásokat és a minőséget. Jelenleg 3 csillagos szállodaként üzemelünk.”

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!