szerző:
hvg.hu

A cocktail és tapas bárral kiegészített fine dining étterem a hirdetés szerint bejáratott ügyfélkörrel és know-how-val rendelkezik. A L.A. Bodegita bérleti és elővásárlási jogáért 85 millió forintot kér a mixerkirály.

A kubai hangulatú étterem és bár 2010-ben nyitott a Pozsonyi út elején. A háromszintes, dupla külső teraszos, szivarszobával, színpaddal, táncteremmel, hűtőkamrával és légtechnikával ellátott étterem a hirdetés szerint teljes bútorzattal, gépészettel és működési engedéllyel, valamint "NOHAU-val" vehető át. A szerencsés vevő tehát 85 millió forintért „egy jól működő, bejáratott vendéglátóhelyet kap készen”, írja az Otthontérkép. A blog szerint Újlipóciában alig akad már szabad üzlethelyiség, a Bodegitában pedig „még hétköznap is alig talál az ember szabad asztalt”.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!