szerző:
hvg.hu

A stadionépítés miatt nincs pénz játékosra, de még az sem világos, ki nyilatkozhat a stadionépítési haváriáról.

Nemrég megírtuk, hogy a 22-es csapdájában látszik vergődni Szigetszentmiklós, ahol a felcsútihoz hasonló méretű stadion épül, a csapatot viszont az építkezés költségei miatt a megye1-től is visszaléptették.

A cikkben az Mfornak nyilatkozó Potocki Tamást idéztük, aki a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének (SzTK) ügyvezetőjeként nyilatkozott. Lapunkhoz eljutatott közleményében Gazdag Tamás azt állítja, Potoczki nem ügyvezetője az SzTK-nak; az egyesületnek csak elnöke van, jelesül Becz Péter, aki a helyi önkormányzat Gazdasági Bizottságának vezetője.

Potoczki Tamás pedig a SZTK Futball Kft. volt ügyvezetője, a cég ugyanis január 11-e óta felszámolás alatt áll, emiatt nem is volt illetékes arra, hogy nyilatkozzon. Gazdag elmondta: "A Szigethalom SC elnöke (édesapám) teljes körű megbízásával rendelkezem, így mindenhol a Szigethalom SC elnökeként aposztrofálnak. Itthonról írok, ahol nincs még beállítva az egyesület e-mail-címe, de a jövő héten elérhető leszek azon is."

Gazdag szerint pályázatokkal kívánják rendezni a klub anyagi helyzetét, és vállalják, hogy a csapat a lehető legrövidebb időn belül visszakerül az NB-be, évente egy-egy osztállyal jutva feljebb.