szerző:
hvg.hu

Az állam segítségével építik meg a szállodát, amelyet Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége üzemeltethet.

A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotel nyerte el 10+5 évre a nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetését – írta meg a 24.hu. A szálloda idén novemberben nyílhat meg, az építkezés négymilliárd forintos költségéből 3,1 milliárd forintot fizet az állam.

Az épületben 195 férőhelyes, teraszos étterem, 200 fő befogadóképességű konferenciaterem, gyermek-élménysziget, business-sarok, ajándékbolt is a vendégek rendelkezésére áll majd. De nem hiányozhat a látványbár, a miniwellnessegység és a fitneszterem sem.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!