szerző:
hvg.hu

A műsorvezető állítólag sok tervét szeretné megvalósítani azután, hogy lekerül a képernyőről.

Hajdú Péter szerint nem áll meg azzal az élet, hogy eljön az ATV-től. A televíziózás mellett sok projektje van, amivel szívesen foglalkozik, és rengeteg idejét elveszi – írja a Lokál alapján a Blikk.

Van étterme, a miskolci sörfesztivál szervezését is folytatja, valamint Törökbálinton, a Tükörhegyen bevásárlóközpontot tervez – mondta.

A műsorvezető állítja: egyáltalán nem unatkozik majd a nyártól, de ha megcsörren a telefonja, és szimpatikus televíziós ajánlatot kap, akkor minden mehet tovább.

Hajdú Péter a héten a Facebookon jelentette be, hogy eljön az ATV-től, nem folytatják tovább az Esti Frizbi című műsort. Más források szerint az ATV bontott vele szerződést. A hírek szerint Jakupcsek Gabriella jelentkezik ősztől új műsorral vasárnap esténként a csatornán.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!