szerző:
hvg.hu

A Dagályt 2016 szeptemberében zárták be, mert a területén építették fel a vizes világbajnokság uszodáját, a Duna Arénát. Áprilisban 1,5 milliárd, most pedig 32 millió forintot költ a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a javítási és befejező munkálatokra.

A Közbeszerzési Értesítőben május elején jelent meg a strand felújításáról szóló, csaknem 1,5 milliárd forintos eljárás eredménye, melyet a Market Zrt. nyert. Ma újabb eljárás jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben, eszerint további 32 millió forintot költenek a végleges állapotának kialakítására, a nyertes az ÚJLAK Mérnökiroda Kft. A értesítő tanúsága szerint különböző világítási és környezetrendezési munkálatok, valamint öltözők, illetve a strand és az úszóaréna közötti fedett átjárást biztosító összekötő rész kialakítása mellett burkolatjavításokra is szükség lesz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!