szerző:
hvg.hu

Eredetileg egy budapesti konferenciaközpont megvalósítására irányzott elő a kormány 4,3 milliárd forintot, aztán észbe kaptak, és átcsoportosították az összeget. Sportlétesítményt fejlesztenek belőle.

Budapesti konferenciaközpont megvalósítására szántak 4,3 milliárd forintot az idei költségvetésben, az összeget azonban átcsoportosították a Kemény Ferenc Sportlétesítmény-fejlesztési Program javára – szúrta ki a Magyar Közlönyben a Napi.hu.

A kormányhatározat arról nem szól, hogy konkrétan mire kell költeni a pénzt, viszont ebből kell majd előkészíteni a dél-pesti és észak-csepeli beruházásokat is. További 50 millió forintot a projektekben részt vevő tanácsadók, értékbecslők és jogi képviselők díjazására különített el a kormány.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!