hvg.hu Ingatlan

Meglepő választ adott a magyarok tizede egy lakásfelmérésben

A lakosság nagy része 100 négyzetméteres, legalább háromszobás családi házban szeretne lakni, de a magyar lakások átlagos alapterülete ennél 15 négyzetméterrel kisebb – derült ki a CIB Bank és az NRC reprezentatív felmérésből. A megkérdezettek tizede furcsa választ adott arra, fontos-e, hogy otthon érezze magát a lakásában.

hvg.hu Ingatlan

Eladták a Camponát és a Pólust

Megvásárolja a luxemburgi székhelyű CPI Property Group a budapesti Pólus és Campona bevásárlóközpontot, egy Andrássy úti irodaházat és két vidéki Interspar épületét is. Az ügylet egy regionális tranzakció része.

hvg.hu Ingatlan

Itt a bejelentés a Balettintézetről – látványterv

Három év múlva, 2020-ban nyílhat meg a hosszú évekkel ezelőtt beharangozott luxushotel a Balettintézetben. Az egykori Dreschler-palotában W Budapest néven nyitja meg szállodáját a Marriott csoporthoz tartozó W Hotels Wordwide.

hvg.hu Gazdaság

Bánki Erik nejének cége adótartozást hagyott

Köztartozást hagyott maga után Bánki Erik fideszes képviselő feleségének, Bánki Ágnesnek az egyik cége - írta a Blikk. A parlament gazdasági bizottságának elnöke szerint a tartozást már rendezték, de ezt nem akarta igazolni a lapnak.

hvg.hu Ingatlan

Négymilliárdból lesz új otthona a Magyar Művészeti Akadémiának

A Magyar Művészeti Akadémia az újságírószövetség Andrássy úti volt székházába költözik, amire ráfér a felújítás. Néhány hónappal ezelőtt a szervezet honlapján közzétette, hogy a beruházásra egymilliárd forintot szánnak. A közbeszerzési értesítőben azonban már 4 milliárd szerepel.

1 2 3 4 5 6 7
709
A címlapról ajánljuk