MTI Ingatlan

Elbukta a katolikus egyház a nagyváradi pénzügyi palotát

A román legfelsőbb bíróság megváltoztatta a pitesti-i táblabíróság elsőfokú ítéletét, és jogerős ítéletben fosztotta meg a római katolikus egyházat a számára visszaszolgáltatott nagyváradi pénzügyi palotától – közölte pénteken a Bihon.ro portál.

hvg.hu Ingatlan

Ezért vesznek a bölcs és gazdag kínai nyugdíjasok Nyugaton házat

Szép házat vett a nyugdíjas szüleinek a tengerparton Kaliforniában egy 35 éves kínai informatikus, aki Sanghajban dolgozik. Az motivált, hogy Irvine környékén már egészen jelentős sanghaji közösség alakult ki- mondta a BBC tudósítójának a fiatal informatikus. Aki most a szüleivel együtt a vízumra várakozik.

hvg.hu Ingatlan

Ilyen most a hangulat New York legeslegkarácsonyibb környékén - videó

Karácsonyi égők tízezrei teszik minden karácsonykor különlegesen ünnepivé Brooklyn Dyker Heights városrészét. A Time Out videója szerint a hagyomány egy Lucy nevű helyi nőtől indult, aki 30 éve gyűjti a karácsonyi fénydíszeket, és minden évben közszemlére is teszi ezeket. A környék minden szezonban fénybe borul.

hvg.hu Ingatlan

Pest beelőzte Budát az ingatlanpiacon - íme a legdrágább utcák

A legdrágább fővárosi lakóingatlanok többségét ma már az V. kerület adja, szemben az 5-10 évvel ezelőtti helyzettel, amikor inkább a budai kerületekből kerültek ki a legdrágább ingatlanok - derül ki az ingatlan.com friss elemzéséből. Felsorolták a tíz éve és most legdrágábbnak számító utcákat is.

1 2 3 4 5 6 7
709
A címlapról ajánljuk