hvg.hu Ingatlan

Magyar állami pénzből vettek luxusvillát Szabadkán?

Kivágta a rezet a magyar kormány Szerbiában: az Átlátszó szerint az ország legdrágább ingatlanbizniszét az általuk sok-sok milliárddal támogatott Vajdasági Magyarok Szövetsége (VMSZ) körüli szervezet hozta tető alá.

MTI Ingatlan

Felújítana és elajándékozna egy kastélyt a kormány

Ingyenesen a református egyház tulajdonába adná a geszti Tisza-kastélyt az ingatlan felújítása után a magyar állam - az erről szóló, kétharmados támogatást igénylő javaslatot Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette kedden az Országgyűlés ülésén.

MTI Ingatlan

Banksy exkluzív szállodát nyitott Betlehemben – fotók

Politikai állásfoglalás, műalkotás és üzleti vállalkozás egyszerre az inkognitóját őrző brit streetart-guru ciszjordániai szállodája. A világ legrosszabb kilátású szobáit kínáló hotel március 11-től fogadja a turistákat.

MTI Ingatlan

Brexit-kór: London visszaesett egy fontos toplistán

Már nem London a világ legdrágább üzleti központja a nemzetközi nagyvállalatok számára, mivel a brit EU-tagságról tartott tavalyi népszavazás óta jelentősen meggyengült font leszorította a dollárban számolt londoni lakhatási és irodabérleti költségeket.

hvg.hu Ingatlan

Saját ingatlan nélkül nincs élet?

Tízből kilenc magyar saját tulajdonú ingatlanban lakik. A 35 országot tömörítő OECD országok között ezzel dobogós, harmadik helyezett hazánk. A magas rátának pedig a közvetlen lakhatási célon túli okai is vannak.

1
5 6 7 8 9
715
A címlapról ajánljuk