szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Az angyalföldi Madarász Irodapark II-es üteme lett az első az iroda.hu szakportál másodszor kiírt versenyén.

Az angyalföldi Madarász Irodapark II-es üteme lett az első az iroda.hu szakportál másodszor kiírt versenyén. Az építészekből és irodapiaci szakértőkből álló szakmai zsűri hat kategóriában választotta ki a legjobbakat, valamint egy új díjat is alapított.

A Madarász Irodaparkon kívül az Év Irodaháza kategóriában a közönségdíjat Corvin Offices kapta. Az Év Irodája díjat a Syngenta helyiségének ítélték oda, ugyanebben a kategóriában különdíjat vehetett át a FitOut Loft.

Az év legzöldebb irodaháza a Docler Irodaház lett. A tanácsadók közül Varga Judit (CBRE), a piaci szereplők közül pedig Kovács Attila (DVM Group)végzett az első helyen, míg Az Év Ingatlanszakmai Intézménye 2011 Különdíj győztese az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület lett.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!