Kitartást ígért a nyugdíjvédő Selmeczi Gabriella

2012. február 26., vasárnap, 19:01 • Utolsó frissítés: 2012. február 26., vasárnap, 19:06
Szerző:


Címkék: ; ; ;

A Fidesz szóvivője Varju László, a Demokratikus Koalíció pártigazgatójának sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált.

Fotó:

A Fidesz szóvivője Varju László, a Demokratikus Koalíció pártigazgatójának sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. Selmeczi Gabriella a közleményben úgy fogalmaz, hogy 2010-ben, "amikor Magyarország rosszabb helyzetben volt, mint Görögország", a magyarok hozzáláttak ahhoz, hogy saját lábára állítsák Magyarországot, amelynek alapjai mára stabilak.

Hangsúlyozza, hogy amikor a kormány "éppen visszarántotta az országot a szakadék széléről", amikor a gazdaság végre kezd magára találni, amikor Magyarország teljesíti a költségvetési hiányra vonatkozó uniós elvárásokat, és csökken az államadósság is, akkor az "EU meg akarja büntetni a magyar embereket a Gyurcsány-korszak felelőtlen döntéseiért".

A magyar kormány azonban ki fog tartani gazdasági céljai mellett, "a példátlan hazai és nemzetközi baloldali politikai támadássorozat ellenére is, amelyet éppen azok gerjesztenek, akik a mostani helyzetbe sodorták Európát és Magyarországot" - szögezi le a szóvivő.

Varju László vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormány több tízezer ember munkahelyét teszi kockára azzal, hogy több mint 150 milliárd forintnyi uniós forrás elvesztését kockáztatja. Demokratikus Koalíció pártigazgatója, aki felszólította a kabinetet, hogy „térjen vissza Európába”, egyben arra kérte a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy számoljon be az Új Széchenyi Terv keretében az elmúlt egy évben kifizetett fejlesztési pénzekről és vázolja a jövőbeni terveket.

Mikor elég jó egy tető?
Mikor elég jó egy tető?

Az ember több ezer éve kezdett házakat építeni, azóta a technika rengeteget fejlődött.

Hirdetés
2 HOZZÁSZÓLÁS
2012. március 2., 16:11 Nagyika1

Az előbb voltam egy, a cégtábláján piros és sárga színeket használó bolthálózat egyik üzletében. Nevezzük: filléres Piacnak.
A pénztár mögött, jókora táblán ott a figyelmeztetés: Kérik, hogy a még ki nem fizetett árut a pénztár útba ejtése előtt ne fogyasszák el...
Csak nem arra számítanak, hogy a lófogú tolvaj szenátor asszony arra jár ?....

2012. február 27., 09:18 Leona Lavinia Ligeti

Érdekelne a nyugdij körül mi lesz mert tőlem még tavaly májusban elvették a nyugdijat és szó sincs arról, hogy kaponi fogom de visszatérités nékül,Ugyanis nem miattam történt,hanem a Nyugdibiztositó klsőbn küldte el a papirokat igy ezzel is engem büntettek 2x voltam tavaly orvosi felülvizsgálaton. A hatérozat megvan csak a pénz nincs még. Gabika drága mire is száithat egy nyugdijas, mert a nagyon dicsért cigányok engem kiraboltak 12 millioval röviditettek meg egy élet munkájéval és akkor még örüljek, hogy a rokkant nyugdijat 1 lv uán elvették ez katasztrófa szagu nagyon, mert albérlet és rezsit fizetek, akkor mi van Orbán ad nekem 6 milliot, hogy lakást tudjak venni???? Választ várok, tudom nem ad de a remény hal meg utójára. ----- ő a gyilkos ugyanis ......

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Kitartást ígért a nyugdíjvédő Selmeczi Gabriella
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
Ajánlat
HIRDETÉS

Illegális bérlakás-kereskedelem zajlik a neten

Az önkormányzati lakások bérleti jogát több millió forintért árulják magánszemélyek és ingatlanirodák, akik formálisan ingatlancserét ajánlanak, de...

még több hír »
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X