szerző:
ingatlanmenedzser.hu

A Fidesz szóvivője Varju László, a Demokratikus Koalíció pártigazgatójának sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált.

©

A Fidesz szóvivője Varju László, a Demokratikus Koalíció pártigazgatójának sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált. Selmeczi Gabriella a közleményben úgy fogalmaz, hogy 2010-ben, "amikor Magyarország rosszabb helyzetben volt, mint Görögország", a magyarok hozzáláttak ahhoz, hogy saját lábára állítsák Magyarországot, amelynek alapjai mára stabilak.

Hangsúlyozza, hogy amikor a kormány "éppen visszarántotta az országot a szakadék széléről", amikor a gazdaság végre kezd magára találni, amikor Magyarország teljesíti a költségvetési hiányra vonatkozó uniós elvárásokat, és csökken az államadósság is, akkor az "EU meg akarja büntetni a magyar embereket a Gyurcsány-korszak felelőtlen döntéseiért".

A magyar kormány azonban ki fog tartani gazdasági céljai mellett, "a példátlan hazai és nemzetközi baloldali politikai támadássorozat ellenére is, amelyet éppen azok gerjesztenek, akik a mostani helyzetbe sodorták Európát és Magyarországot" - szögezi le a szóvivő.

Varju László vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a kormány több tízezer ember munkahelyét teszi kockára azzal, hogy több mint 150 milliárd forintnyi uniós forrás elvesztését kockáztatja. Demokratikus Koalíció pártigazgatója, aki felszólította a kabinetet, hogy „térjen vissza Európába”, egyben arra kérte a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy számoljon be az Új Széchenyi Terv keretében az elmúlt egy évben kifizetett fejlesztési pénzekről és vázolja a jövőbeni terveket.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!